Halva veckan gjord..

Ja nu har halva veckan gått,som alltid ha de gått fort. Ha inte hänt så mycket,varit hos min bror och hans fru och letat efter deras älskade katt Twister.. Den katten är deras allt,men nu tyvärr försvunnen.. Tycker dom ha haft tillräckligt med mot gångar nu så inte katten oxå,lider med dom.. Ska till min mormor som vill att jag ska köra laser på hennes onda rygg,kan hjälpa med det efter några gånger.. Hon tycker det är förtidigt med krämpor som bara drabba gamla tanter som hon säger,men hon är själv 84 år så jag vet inte vad hon menar med tanter ;) haha.. Men skönt att nab kan ha den synen på livet vid den åldern.. Så hon ska få lite laser behandling så blir hon nog lugn ;).. Ha en skön kväll..

Helg ..

Ja ha då va det helg igen.. Veckorna går bara för fort,ha haft mycket att gör på jobbet så jag har börjat tidigare några dagar.. Ha börjat att träna lite smått igen efter att jag ha känt mig lite si och sådär i kropp och knopp.. Igår va det bowling,gick väl inte så bra i början,men vi tog upp det sen.. Ska nog inte bowla helt nyckter hahah,går bättre med en i varje ben hahah... Inna bowlingen åt vi på en italienare och en grek,god mat ..Valde planka med en blodig köttbit.. Jag hängde inte med ut efter,orkade inte och kände inte för det heller,men det kommer ju fler tillfällen. Idag har Petra varit ute med Brea i skogen för första gången,inte gått brevid nu utan ridi.. Hon hade skött sig så bra,men hon är rätt kol den hästen.. Nu slapp i soffan ,ha de..

Tisdag ..

Ja idag är det den där hemska Tisdagen,som har gått rätt bra ändå.. Mörkt ute helt kolsvart ser ju inte handen framför sig.. Hoppas på lite kyla och snö så blir allt lite lättare att se.. Om inte annat så den här j...kla leran blir hård.. Träningen ha legat på is några dagar ha inte mått prima,men nu är det på rätt väg.. Skulle tränat i morgon men måste fixa stallet på morgonen,ska iväg direkt efter jobbet så det får bli på Torsdag istället.. Men nu ska jag in i duschen ,ha de gött..

..

Hej och hå..

Veckan ha gått fort som vanligt,ha haft nått i kroppen ha varit slö och inte alls på humör.. Men det är väl bara att bita ihop.. Hade inne hingstarna och dom stod i gången även att Brea va inne,gick hur bra som helst inte ens grymtande.. Izzo är helt underbar i sitt temprament,körde igång en rakapparat i ansiktet på han och han reagerade inte nått.. De är min kille det ;).. Idag va vi ridhuset med Brea,och hon sköter sig så bra.. Hon går direkt in i transporten utan att blinka,och det är så jag vill ha det med mina hästar..Fall det händer nått och måste komma iväg fort så är det en fördel.. Alla mina ha alltid gått in direkt även dom unga.. i ridhuset ha hon inte varit i innan,men va helt avslppnad och fin.. hon fick göra övningar från backen och så red Petra oxå.. Så nu ta jag det allt lite lugnt ha de gött ;)..

En skön helg till ända..

Veckan ha varit toppen,ha gått väldigt fort.. På Fredagen började jag med hästarna,men Mela skulle på maskerad så det blev ett sent insläpp och pyssel med hästarna.. Annars så tog jag det bara lugnt.. Lördagen mockade jag och fixade lite i stallet..Dom små lurviga kaninerna ha fått en box att vara i,så glada när dom fick lite mer yta.. Mer yta till mina planer ha de blivt oxå,helt perfect.. Sen på eftermiddagen-kvällen va vi hos Johan och Anni som nu mer bor brevid det gamla huset som vi bodde på uppe på Kyllås.. Ha inte varit där på 6 år och den tiden har bara skenat iväg.. Alltid lika trevligt att prata med dom.. Söndagen va lugn ha inte hunnit med mina hästar idag,för vi skulle till kina resturangen för lite farsdag middag.. Så nu tar jag de bara lugnt, ha en bra kväll..

En skön helg till ända..

Ja helgen gick fort även denna gång,vet inte om man ska skratta eller gråta hahaha..
Fredagen va Lina och jag på musik quis igen på Martini,alltid lika trevligt..
3 utav 12 lag inte dåligt pinkat..
Igår fick min Gosse nya skor så nu ska han sättas igång efter en lång vila ;)..
Men bättre att ställa av dom om man har ont om tid..
På kvällen va det bara slapp framför en film, ha varit lite förkyld men det ha nästan gått tillbaka,bero väl på att jag inte tillåter mig själv att bli sjuk..
Ha ju 9 egena hästar att mocka åt,blanda mat fixa hö och så ..
Sen är det 11 hö påsar som ska ut vid 04 på morgonen och 11 hästar som ska ut i hagen..
Och sen in på kvällen,så här kan man inte vara sjuk för det gör ju sig inte själv :)..
Men jag har aldrig klagat över att jag måste mocka eller vara hos mina hästar,
Jag älska dom och det är dom som får mig att bli avkopplad..
Många träna ju sönder sin passion,men jag tar dagen som den kommer och bara älska det jag gör,inte bara ridningen utan även mocka skit ;)..
Så ha en bra kväll <3

Fobier......Måste vara djävulens påhitt !!!!!

Nu är det så jag har två fobier,och det är spindlar och Magsjuka ..
Det är två helt skilda saker en jag klara lite bättre än den andra..
Spindlar kan jag damsuga upp om jag är så illa tvungen men jag har ståpäls på hela kroppen..
Magsjuka ha jag renarama skräcken för...För att kräkas...Inget jag kan rå över och defenetivt nått jag lider mycket av..
Få panik bara jag hör att nån ha det,,Och jag kan inte rå för att jag är " jävligt barnslig" men jag få panik..
Det är nått som alla som känner mig vet om och det enda jag vill är att folk ska respektera det..Jag tar hellre på mig mer jobb än att få det...
Jag lider av detta mycket, har ett helvete när jag hör om alla kräksjukdommar..
Skulle jag köra fylle körning och nån skulle börja,jag hade sparkat ut dom genom dörren och åkt därifrån..
Men i stället för att tycka att jag är löjligf,dum barnslig, idiot, försök bara att förstå MIG..
För det är så kan man inte repektera mitt problem,förvänta sig inte respekt från mig..
Vi alla har våra svagheter och det är ett utav alla mina..
Det är inte bara det utan även min yngsta dotter ha samma fobi,men lider oxå av panikångest..<
Så nu ha jag sagt mitt..
Ha en Skon Lördag kväll..
 

Snart Fredag igen..

Gud vad skönt att i morgon är det Fredag,himla vad veckan går snabbt..
Idag ha jag varit såå trött,känns som jag har förkylning på g..Vill inte det :(..
Tröttheten är värst..Men det är bara att köra på..
Petra va så snäll hon fixade stallet så det slapp jag göra..
Så jag han städa lite men nu orka jag inte mer,så soffan blir skön nu..
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se